Exposició de Primavera 1934 : Saló de l'art modern (Parc de Montjuic) del 20 de maig al 8 de juliol : Saló de Barcelona, Saló de Montjuïc
Junta Municipal d'Exposicions d'Art de Barcelona

Publicació: Barcelona : Junta Municipal d'Exposicions d'Art de Barcelona, 1934
Descripció: 102, 81 p. : il.; 18 cm
Resum: Catàleg de l'exposició celebrada al Palau de Projeccions (Montjuïc). Un sol volum capiculat conté els índexs d'expositors i de reproduccions del Saló de Barcelona i el Saló de Montjuïc, amb numeració i portades pròpies. Hi ha una relació dels artistes amb les respectives adreces, i estan agrupats en els apartats de pintura, escultura, dibuix, gravat i art aplicat. La coberta signada per Morell és la mateixa per ambdues parts i conté fotografies d'algunes de les peces exposades.
Resum: Catálogo de la exposición celebrada en el Palacio de Proyecciones (Montjuïc). Un solo volumen gualdrapeado contiene los índices de expositores y reproducciones del Salón de Barcelona y el Salón de Montjuïc, con numeración y portadas propias. Hay una relación de los artistas con sus respectivas direcciones, agrupados en los apartados de pintura, escultura, dibujo, grabado y arte aplicado. La portada firmada por Morell es la misma para ambas partes y contiene fotografías de algunas de las piezas expuestas.
Resum: Catalogue of the exhibition held at the Palau de Projeccions (Montjuïc). A single volume includes the indexes of exhibitors and reproductions of the Saló de Barcelona and Saló de Montjuïc, with its own numeration and covers. There is a list of artists with their addresses, grouped in the categories of painting, sculpture, drawings, prints and applied art. The cover signed by Morell is the same for both parts and contains photos of some of the exhibits.
Nota: Publicació capiculada: Saló de Montjuïc i Saló de Barcelona
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Universitat Autònoma de Barcelona
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Català
Document: Text ; Llibre ; Text
Matèria: Art modern ; Exposicions ; S. XX ; Catalunya ; Art català175 p, 47.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-07-12, darrera modificació el 2023-06-03   Favorit i Compartir