Exposició de Primavera 1935 : Saló de l'art modern
Junta Municipal d'Exposicions d'Art de Barcelona

Publicació: Barcelona : Junta Municipal d'Exposicions d'Art de Barcelona, 1935
Descripció: 68, 76 p. : il.; 17 cm
Resum: Catàleg de l'exposició celebrada al Saló de l'Art Modern (Montjuïc) amb índex d'expositors i de reproduccions. Volum capiculat que conté el saló de Barcelona i el Saló de Montjuïc amb numeració i portades pròpies. La coberta, signada per Grau Sala'36, és la mateixa per ambdues parts, que contenen una relació d'artistes amb les seves adreces. Estan agrupats en els apartats de pintura, escultura, dibuix i gravat, art aplicat i decoració.
Resum: Catálogo de la exposición celebrada en el Salón del Arte Moderno (Montjuïc) con índice de expositores y de reproducciones. Volumen gualdrapeado que contiene el Salón de Barcelona y Salón de Montjuïc con numeración y portadas propias. La cubierta, firmada por Grau Sala'36, es la misma para ambas partes, con una relación de artistas con sus direcciones. Están agrupados en los apartados de pintura, escultura, dibujo y grabado, arte aplicado y decoración.
Resum: Catalogue of the exhibition held at the Saló d'Art Modern (Montjuïc) with an index of exhibitors and reproductions. A single volume contains the Saló de Barcelona and Saló de Montjuïc with its own numeration and covers. The cover, signed by Grau Sala'36, is the same for both parts, with a list of artists with their addresses, grouped by the sections of painting, sculpture, drawing and engraving, applied art and decoration.
Nota: Catàleg de l'exposició celebrada en el Saló de Montjuïc i en el Saló de Barcelona del 19 de maig al 7 de juliol de 1935
Nota: Publicació capiculada: Saló de Montjuïc i Saló de Barcelona
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Universitat Autònoma de Barcelona
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Català
Document: Text ; Llibre ; Text
Matèria: Art modern ; Exposicions ; S. XX ; Catalunya ; Art català138 p, 35.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-07-12, darrera modificació el 2023-06-03   Favorit i Compartir