Exposició de Primavera 1936 : Saló de l'art modern
Junta Municipal d'Exposicions d'Art de Barcelona

Publicació: Barcelona : Junta Municipal d'Exposicions d'Art de Barcelona, 1936
Descripció: 34, 32 p. : il.; 17 cm
Resum: Catàleg inventari de l'exposició celebrada al Palau de la Metal·lúrgia (Montjuïc). Volum capiculat amb el Saló de Barcelona i Saló de Montjuïc, amb portades i numeracions pròpies. Presenta índex d'expositors i índex d'artistes, on hi figuren les seves adreces, i agrupats en els apartats de pintura, escultura, dibuix i gravat.
Resum: Catálogo inventario de la exposición celebrada en el Palacio de la Metalurgia (Montjuïc). Volumen gualdrapeado con el Salón de Barcelona y Salón de Montjuïc, con portadas y numeraciones propias. Presenta índice de expositores e índice de artistas, donde figuran sus direcciones y están agrupados en los apartados de pintura, escultura, dibujo y grabado.
Resum: Inventory catalogue of the exhibition held at the Palau de la Metal·lúrgia (Montjuïc). A single volume contains the Saló de Barcelona and Saló de Montjuïc with its own covers and numeration. It features an index of exhibitors and artists, including their addresses, grouped in the sections of painting, sculpture, drawing and engraving.
Nota: Catàleg de l'exposició celebrada en el Saló de Montjuïc i en el Saló de Barcelona del 31 de maig al 12 de juliol de 1936
Nota: Publicació capiculada: Saló de Montjuïc i Saló de Barcelona
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Universitat Autònoma de Barcelona
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Català
Document: Text ; Llibre ; Text
Matèria: Art modern ; Exposicions ; S. XX ; Catalunya ; Art català60 p, 17.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-07-12, darrera modificació el 2022-04-16   Favorit i Compartir