Automatic DVB signal analyser
González Luque, Rosa Ma.
César Galobardes, Eduardo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 118 p.
Resum: El problema de controlar les emissions de televisió digital a tota Europa pel desenvolupament de receptors robustos i fiables és cada vegada més significant, per això, sorgeix la necessitat d'automatitzar el procés d'anàlisi i control d'aquests senyals. Aquest projecte presenta el desenvolupament software d'una aplicació que vol solucionar una part d'aquest problema. L'aplicació s'encarrega d'analitzar, gestionar i capturar senyals de televisió digital. Aquest document fa una introducció a la matèria central que és la televisió digital i la informació que porten els senyals de televisió, concretament, la que es refereix a l'estàndard "Digital Video Broadcasting". A continuació d'aquesta part, l'escrit es concentra en l'explicació i descripció de les funcionalitats que necessita cobrir l'aplicació, així com introduir i explicar cada etapa d'un procés de desenvolupament software. Finalment, es resumeixen els avantatges de la creació d'aquest programa per l'automatització de l'anàlisi de senyal digital partint d'una optimització de recursos.
Resum: El problema de controlar las emisiones de televisión digital de toda Europa para el desarrollo de receptores robustos y fiables es cada vez más notable, por ello, surge la necesidad de automatizar el proceso de análisis y control de estas señales. Este proyecto presenta el desarrollo software de una aplicación que pretende solucionar parte del problema. La aplicación se encarga de analizar, gestionar y capturar señales de televisión digital. Este documento hace una introducción en la materia central que es la televisión digital y la información que transportan las señales de televisión, concretamente, la que se refiere al estándar "Digital Video Broadcasting". A continuación de esta parte, el escrito se centra en la explicación y descripción de las funcionalidades que necesita cubrir la aplicación, así como introducir y explicar cada etapa de un proceso de desarrollo de software. Finalmente, se resumen las ventajas de la creación de este programa para la automatización del análisis de señal digital a partir de una optimización de recursos.
Resum: The problem of controlling all European digital television broadcastings for sturdy and reliable receivers' development is every time more remarkably, for this reason, the necessity of analysis and control process automation of these signals appears. This project presents the software development of an application that tries to solve part of the problem. The application is in charge of analyse, manage and record digital television signals. This essay introduces the main subject that it is digital television and the information that television signals carries, specifically, the information related to the standard "Digital Video Broadcasting". Following this section, the document focuses in the explanation and description of application scope functionalities, and also wants to introduce and explain each stage of a software development process. Finally, the advantages of program creation for the automation of digital signal analysis from an optimization of resources are summarised.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [4313797]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria de Telecomunicació
Document: Treball final de grau
Matèria: Tractament del senyal ; Tècniques digitals ; Televisió digital ; Receptors i recepció118 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2010-09-07, darrera modificació el 2022-07-16   Favorit i Compartir