Real ordenanza adicional a la de reemplazos de tres de noviembre de mil setecientos y setenta, por la qual se sirve S.M. declarar varias esenciones y casos para la mas facil y exacta egecucion del alistamiento y sorteo, guardada equidad
Espanya
Carles III, 1716-1788 rei d'Espanya
Funes de Villalpando y Abarca de Bolea, Ambrosio, 1720-1780 Conde de Ricla
Marín, Pedro, fl. 1772-1799.
Espanya. Monarca (1759-1788 : Carles III)

Publicació: En Madrid : en la imprenta de Pedro Marin, 1773
Descripció: 39, [1] p.; 29 cm 2º;
Resum: "Real Ordenanza adicional a la de reemplazos de tres de noviembre de mil setecientos y setenta, por la qual se sirve S. M. declarar varias esenciones y casos para la más fácil y exacta egecucion del alistamiento y sortéo, guardada equidad" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Reial Ordenança addicional a la de remplaçaments del tres de novembre de mil set-cents seixanta, pel qual es serveix S. M. varies exempcions i casos per la més fàcil i exacta execució de l'allistament i sorteig, guardada l'equitat. .
Nota: Escut reial xil. a port. i caplletra ornada a l'inici del text
Nota: LLoc i dta del text: " Dada en el pardo á diez y siete de Marzo de mil setecinetos setenta y tres" signat "el Conde de Ricla"
Nota: Sign.: A10
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà
Document: Text ; Llibre
Matèria: Reclutament i allistament ; Legislació ; 1773 ; Espanya ; Forces armades40 p, 74.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Econòmica Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2022-04-16   Favorit i Compartir