Auto-acordado de los señores del Consejo, consultado con su Magestad, por el qual se anulan las bajas de abastos hechas ó que se hicieron en los diferentes pueblos del reyno por asonada ó alboroto, é igualmente los perdones ó indultos concedidos ó que se concedieron por los magistrados, ó ayuntamientos ó otros qualesquier, por ser regalía inherente á la Real y Sagrada Persona de S. M. (en cuya, declaracion de nulidad no se comprehende el de Madrid) y se prescribe tambien la intervencion, que el comun debe tener por medio de sus Diputados y su Síndico personero en el manejo de abastos, para facilitar su tráfico, y comercio, á fin de que por medios legales se puede precaver con tiempo todo desorden de los Concejales
Espanya
Carles III, 1716-1788 rei d'Espanya
Sanz, Antonio, impr.
Espanya. Monarca (1759-1788 : Carles III)
Consejo Real de Castilla

Publicació: En Madrid : en la oficina de don Antonio Sanz..., 1766
Descripció: 4 f.; 29 cm 2º;
Resum: "Auto-Acordado de los señores del Consejo consultado con su Magestad, por el qual se anulan las Bajas de Abastos hechas ó que se hicieren en los diferentes Pueblos del Reyno por asonada, ó alboroto; é igualmente los perdones ó indultos concedidos (…), y se prescribe tambien la intervencion, que el comun debe tener por medio de sus Diputados y su Síndico Personero en el manejo de abastos, para facilitar su tráfico, y comercio, á fin de que por medios legales se pueda precaver con tiempo todo desorden de los Concejales" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Auto-Acordado dels senyors del Consell consultat amb sa Majestat, pel qual s'anul·len les Baixes d'Abastament fetes o que es feren en els diferents Pobles del Regne per tumults; i igualment els perdons o indults concedits (…), i es prescriu també la intervenció, que el comú ha de tenir per mitjà dels seus Diputats i el seu síndic Personero en el maneig d'Abastaments, per facilitar el seu tràfic, i comerç, a fi que per mitjans legals es pugui prevenir amb temps tot desordre dels Regidors. .
Nota: Al principi del text: "Auto-acordado. En la vila de Madrid á cinco de mayo de mil setecientos sesenta y seis, ..."
Nota: Creu i escut reial xil. a port.
Nota: Data de publicació precedeix a lloc d'impr.
Nota: Signatures: []4
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Impostos ; Recaptació ; 1766 ; Espanya5 p, 6.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2017-10-22   Favorit i Compartir