El Exc.mo Sr. Don Juan Gregorio Muniaìn, Secretario de Estado y del Despacho Universal de Guerra, en Aviso del cinco del corriente me comunica de Orden del Rey la Resolución que sigue... / [Pablo de Olavide]
Olavide y Jáuregui, Pablo de, 1725-1802
Carles III, 1716-1788 rei d'Espanya
Bringas, Manuel Jacinto de
Muniain, Juan Gregorio
Espanya. Monarca (1759-1788 : Carles III)

Data: [Sevilla: s.n., 1768]
Descripció: [4] f.; 29 cm
Resum: "Orden dirigida al Contador General del Ejercito de determinada Provincia, contestando su deseo de saber si debía pagarse o no a los Pueblos de esa Provincia en las cuentas de Propios y Arbitrios varios gastos que dotaban para Milicias" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Ordre dirigida al Comptador General de l'Exèrcit de determinada Província, contestant el seu desig de saber si hauria de pagar o no als Pobles d'aquesta Província en els comptes de Propios i Arbitrios varies despeses que dotaven per Milícies. .
Nota: Creu xil. a l'inici del text i reclams
Nota: Lloc i data del text "Sevilla, 21 de Agosto de 1768" signat per "D. Pablo de Olavide" i "D. Manuel Jacinto de Bringas"
Nota: Nom de l'autor i títol obtingut del text
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Administració municipal ; Aspectes legals ; S. XVIII ; Espanya ; Condicions econòmiques3 p, 3.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2017-10-22   Favorit i Compartir