Instruccion formada por la Real Junta General de Comercio, que se ha de publicar, y observàr en Valencia, y todo su Reyno, y en todas las demàs Ciudades, Villas, y Lugares donde huviesse cosecha de Seda, sobre la forma en que se ha de vendèr, y comprar èsta, à què Personas, con què justificacion, y la que se ha de denunciar / Marques de Malespina
Driget y Fabre, Francisco, 1687-1756 Marqués de Malespina
Mestre, José

Publicación: [València : s.n., 1751]
Descripción: [1] p. ; 41 cm
Resumen: "Instruccion formada por la Real Junta General de Comercio, que se ha de publicar, y observàr en Valencia, y todo su Reyno, y en todas las demàs Ciudades, Villas, y Lugares donde huviesse cosecha de Seda, sobre la forma en que se ha de vendèr, y comprar èsta, à què Personas, con què justificacion, y la que se ha de denunciar" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resumen: Instrucció formada per la Real Junta General de Comerç, que s'ha de publicar, i observar a València, i tot el seu Regne, i en totes les altres Ciutats, Pobles, i Llocs a on hi hagués collita de Seda, sobre la forma amb la qual s'ha de vendre, i comprar aquesta, a quines Persones, amb quina justificació, i a quina s'ha de denunciar.
Nota: Lloc i data de publicació del text: "En la Ciudad de Valencia, en diez y ocho dias del mes de Setiembre, año de mil setecientos cinquenta y uno"
Nota: Signat: "Joseph Mestre" "Malespina"
Nota: Títol obtingut de les primeres línies del text
Derechos: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Lengua: Castellà.
Documento: Text ; book
Materia: Seda ; Aspectes legals ; Indústria i comerç ; S. XVIII ; València (País Valencià) ; Legislació1 p, 4.1 MB

El registro aparece en las colecciones:
Libros y colecciones > Fons Carandell > Pragmáticas (S. XVI-XIX)
Libros y colecciones > Libros

 Registro creado el 2010-09-08, última modificación el 2018-06-30   Favorit i Compartir