Real Decreto del Rey nuestro señor, don Carlos Tercero, (que Dios guarde) en que con su real magnanimidad, y justificada clemencia, se ha servido consignar diez millones de Reales al año, comenzando desde el presente, para ir pagando los creditos, contraidos por la Corona, en el reynado de su augustissimo padre el Sr. Don Phelipe Quinto (que de Dios goze) hasta su total extinción, destinando aora, ademas de esta consignacion, cinquenta millones de reales para repartir promptamente entre todos los interesados, y instruccion, que en su consequencia ha formado de orden de S.M.
Espanya
Carles III, 1716-1788 rei d'Espanya
Felip V, rei d'Espanya
Gregorio, Leopoldo de, 1700-1785 Marqués de Squillace
Espanya. Monarca (1759-1788 : Carles III)
Espanya.
Espanya.
Espanya.

Publicació: [Madrid? : s.n., 1760]
Descripció: [18] p. ; 29 cm
Resum: Reial Decret del Rei nostre senyor, don Carles Tercer, (que Déu guardi) en que amb la seva real magnificència, i justificada clemència, s'ha servit consignar deu milions de Reals l'any, començant des del present, per anar pagant els crèdits, contraguts per la Corona, en el regnat del seu agustíssim pare el Sr. Don Felip Cinquè (que Déu guardi) (…. ). .
Nota: Conté: "Instruccion del methodo y reglas con que deben executarle los Pagamentos, mandados hacer por S.M. en su Real Decreto, con fecha de este dia, de todos los creditos causados por los Naturales de sus dominios, y demas acrehedores, que existieren en ellos en el reynado de su glorioso Padre el señor Don Pheliphe Quinto,..., hasta 9. de Julio de 1756"
Nota: Conté: tres reials decrets relacionats, signats pel "Marquès de Squilace"
Nota: Creu i caplletra xil. ornada a l'inici del text
Nota: Reclams
Nota: Sign.: A2, [ ]
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Deute públic ; Legislació ; 1760 ; Espanya ; Rendes públiques15 p, 20.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2017-10-22   Favorit i Compartir