Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/61336
Don Manuel Joachin de Vega y Melendez, Alferez Mayor, y Regidor perpetuo de la Villa de Tordesillas ... Hago saber à la Justicia, Consejo, regimiento, y Vecinos del pueblo à quien el presente Egemplar serà entregado, y à todas las Personas de estado, calidad, y condicion que sean, à quienes lo infraescrito toque ...
Espanya
Rua y Bizcarro, Vicente de la
Vega y Melendez, Manuel Joaquín de

Publicació: [Salamanca : s.n, 1672]
Descripció: [4] p. ; 30 cm
Resum: "Real Resolución para que sin embargo de estàr cumplido el plazo que se diò por las Reales Pragmáticas (…) para el consumo, y gasto de las Muselinas se escuse toda coaccion, y el perjucio posible à los Vasallos de S. M. (…) y para que se zele, y observe la prohibicion de entrada en el Reyno, y la venta de este genero, y demàs de Algodon por los Mercaderes" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Reial Resolució perque malgrat estar complert el plaç que es dóna per les Reials Pragmàtiques (…) pel consum, i despesa de les Mussolines s'excusi tota coacció, i el perjudici possible als Vassalls de S. M. (…) perque s'observi la prohibició d'entrada en el Regne, i la venda d'aquest gènere, i les altres de Cotó pels Mercaders. .
Nota: Lloc i data del text: "Fecho en Salamanca à veinte y uno de Noviembre de de mil y seiscientos y setenta y dos" signat per "Manuel Joachin de Vega y Melendez" y "Vicente de la Rua y Bizcarro"
Nota: Reclams
Nota: Títol obtingut de les primeres línies del text
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Cotó ; Indústria i comerç ; Legislació ; 1672 ; Espanya ; Comerç



4 p, 8.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2015-11-29



   Favorit i Compartir