Nos Philippvs dei Gracia, rex, Castellae, Aragonum, &c. Comes Barcinonae ... Excellentissim Señor: Los Pahers, y Consell General de la ciutat de Leyda, en virtud de la facultat a ells per sa Magestad concedida, ab son real Priviliegi, dat en Monso, a vint y nou de Noembre del any mil sinchsents vuytanta y sinch, sobre la administració, règiment, y govern de la Taula de Cambi ...
Lleida (Catalunya)
Felip V, rei d'Espanya
Magallon, Jaume
Espanya. Monarca (1700-1746 : Felip V)

Publicació: Estampat en Lleyda: Per Jaume Magallon Impressor de la ciutat... , 1700?]
Descripció: 20 p. ; 28 cm
Resum: "Ordinacions fetes pel molt Magnifichs senyors pahers i consell general de la ciutat de Lleida, amb exprés consentiment de sa Majestat i ordenacions de sa Majestat i ordenacions fetes també als Prohòmens de la dita ciutat de Lleida pels oficials de la taula de Canvi i comuns dipòsits de la ciutat concedida el 14 d'abril del 1589" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Ordinacions fetes pel molt Magnifichs senyors pahers i consell general de la ciutat de Lleida, amb exprés consentiment de sa Majestat i ordenacions de sa Majestat i ordenacions fetes també als Prohòmens de la dita ciutat de Lleida pels oficials de la taula de Canvi i comuns dipòsits de la ciutat concedida el 14 d'abril del 1589. .
Nota: Conté: "Ordinacions fetes per los molt Illustres Señors Pahers , y prohomens de la Ciutat de Leyda, als 8 de Iuliol de 1691. per lo bon regiment de la Taula de dita ciutat"
Nota: Creu i caplletra xil. ornada a l'inici del text
Nota: Peu d'impremta obtingut del colofó
Nota: Reclams
Nota: Sign.: A-E
Nota: Títol obtingut de les primeres línies del text
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Ordenances municipals ; S. XVII ; Lleida (Catalunya) ; Taula de Canvi (Lleida, Catalunya)20 p, 32.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2017-10-22   Favorit i Compartir