En la Ciudad de Sevilla, seis dias del mes de Noviembre de mil setecientos quarenta y siete años, el Sr. D. Ginès de Hermosa y Espejo, Caballero Comendador de Enguera, en el Orden de Santiago ... Desseando S.M. hallarse enterado del estado de sus Reinos de Castilla, Leon, y Aragon, se sirviò renovar lo prevenido en leyes del Reino, y Autos acordados ...
Espanya
Ferran VI, 1713-1759 rei d'Espanya
Hermosa y Espejo, Ginés de, 1679-1753, intendent
Espanya. Monarca (1746-1759 : Ferran VI)

Publicació: [Sevilla : s.n., 1747]
Descripció: [2] p. ; 29 cm
Resum: "Orden del Real Consejo de Castilla, sobre que se dèn por los Pueblos del Reino, las noticias siguientes: numero de vezinos, numero de eclesiasticos, y essemptos, comunidades religiosas, hospitales, obras pias, proprios, y arvitrios, estado de los positos, cosechas de cada especie, tratos, y grangerias de ganados, fabricas, que huviere, y puedan establecerse, de los puentes, rios, y caminos y de todo lo demàs"--Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Ordre del Reial Consell de Castella, sobre que es doni pels pobles del Regne, les notícies següents: número de veïns, número d'eclesiàstics, i exempts, comunitats religioses, hospitals, obres pies, (…). .
Nota: Lloc i data del text :"En la Ciudad de Sevilla, en seis dias del mes de Noviembre de mil setecientos quarenta y siete años"
Nota: Reclams
Nota: Títol obtingut de les primeres línies del text
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Documents públics ; 1747 ; Espanya ; Interrogatoris ; Legislació2 p, 3.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2017-10-22   Favorit i Compartir