D. Ramon de Larumbe, Caballero del Orden de Santiago, del Consejo de Su Magestad, Assistente de esta Ciudad de Sevilla, su Tierra, y Jurisdiccion, Intendente del Exercito, y Tropas de los quatro Reynos de Andalucìa, y Superintendente General de Rentas Reales de esta provincia, &c.
Espanya
Carles III, 1716-1788 rei d'Espanya
Larumbe, Ramon, intendent
Espanya. Monarca (1759-1788 : Carles III)

Publicació: [Sevilla : s.n., 1762]
Descripció: [4] p. ; 29 cm
Resum: "Orden del Consejo por el que se observa a los pueblos tengan en cuenta las disposiciones que, sobre Propios y Arbitrios se establecieron en los Despachos de Abril de 1761 y de Octubre del mismo año" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Ordre del Consell per la qual s'observa als pobles que tinguin en compte les disposicions que, sobre Propios i Arbitrios s'establiren en els Depatxos d'abril de 1761 i d'Octubre del mateix any. .
Nota: Lloc i data del text: "dado en Sevilla, en ... de Enero de mil setecientos sesenta y dos años"
Nota: Reclams
Nota: Títol obtingut de les primeres línies del text
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Rendes públiques ; Legislació ; 1762 ; Espanya ; Condicions econòmiques4 p, 5.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2017-10-22   Favorit i Compartir