Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/61463
Don Carlos, por la gracia de Dios ... A los de mi Consejo... Sabed, que haviendo reconocido el mis Consejo, desde el nuevo establecimiento de los Diputados, y Personeros del Comun, y à representaciones de èstos, las indevidas exacciones que se esperimentan en el Reyno, yà en especies, yà en dinero, con pretextos de Licencias, y posturas de los generos, que se traen a vender para el surtimineto de las Ciudades, Villas, y Lugares ...
Espanya
Carles III, 1716-1788 rei d'Espanya
Sanchez, Pedro Luis
Espanya. Monarca (1759-1788 : Carles III)

Publicació: [Sevilla : s.n., 1767]
Descripció: [4] p. ; 31 cm
Resum: "Real Cedula por la qual S. M quiere, y manda, que desde aora en adelante se escusen generalmente en todas las Ciudades, Villas, y Lugares de estos mis Reynos tales Licencias, y Posturas, y que por consiguiente cesse la exaccion de derechos por qualquiera de estas dos causas (…)" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Reial Cèdula per la qual S. M vol, i ordena, que des d'ara endavant s'excussin generalment en totes les Ciutats, Pobles, i Llocs d'aquests Regnes tals Llicències, i Postures, i que per conseqüència acabi l'exacció de drets per qualsevol d'aquestes dues causes (…). .
Nota: Lloc i data del text: "Dada en Aranjuez à diez y seis de Junio de mil setecientos sesenta y siete" signada "Don Pedro Luis Sanchez"
Nota: Orla i caplletra xil. ornada
Nota: Postil·les i reclams
Nota: Tít. obtingut de l'inici del text
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Lliure comerç ; Legislació ; 1767 ; Espanya ; Comerç3 p, 4.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2017-02-08   Favorit i Compartir