En veinte y seis de Mayo proximo se librò por el Consejo Real de Provision, aprobando en todo, y por todo el acuerdo celebrado por V.S en veinte y tres de Febrero de este año, dirigido à sacar del antiguo nonopolio de Abasto de azeyte, y poner en liberal este Comercio: Y à el mismo tiempo acordò, se passasse por el Señor fiscal...
Espanya. Consejo Real de Provision
Larumbe, Ramon
Muzquiz, Miguel de
Espanya. Monarca (1759-1788 : Carles III)

Publicació: [Sevilla : s.n., 1767]
Descripció: [4] p. ; 27 cm
Resum: "Orden del Real Consejo en que por su vista ha resuelto, que la aprobacion concedida al Acuerdo de V. S de veinte y tres de Febrero de este año en la Real Provision de veinte y seis de Mayo, sea, y se entienda con esas prevenciones, y declaraciones, que se dirigen à evitar los fraudes" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Ordre del Reial Consell en que per la seva vista ha resolt, que l'aprobació concedida al Acord de V. S del vint-i-tres de Febrer d'aquest any en la Reial Provisió de vint-i-sis de Maig, sigui, i s'entengui amb aquestes prevencions, i declaracions, que es dirigeixen a evitar els fraus. .
Nota: Creu xil. a l'inici del text
Nota: Còpia de la instrucció original: "Aranjuez nueve de Junio de mil setecientos sesenta y siete" signada per "Miguèl de Muzquiz"
Nota: Lloc i data del text: "Sevilla, veinte y dos de junio del año de mil setecientos sesenta y siete" signada per: "Ramòn de Larumbe"
Nota: Reclams
Nota: Títol obtingut de les primeres línies del text
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Oli d'oliva ; Indústria i comerç ; S. XVIII ; Espanya ; Comerç lliure4 p, 6.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2019-02-28   Favorit i Compartir