Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/61497
El Rey. Por quanto por vna mi Cedula del dia de la fecha desta, refrendada del mi infraescrito Secretario, he resuelto, que la forma que ultimamente mandè tomar por otra de quince de Março passado deste año, sobre la cobrança en los lugares de saca de la sisa del vino ...
Espanya
Felip IV, 1605-1665 rei d'Espanya
Legasa, Bartolomé
Espanya. Monarca (1621-1665 : Felip IV)

Publicació: [S.l. : s.n., 1659]
Descripció: [1], 2-9, [14] p. ; 32 cm
Resum: "Instrucción qve se ha de execvtar para la administracion, beneficio, y cobrança de las sisas impuestas en el vino, vinagre, y azeite, para la paga del seruicio de veinte y quatro millones, conforme à la ultima resolucion de su Magestad" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Instrucció que s'ha d'executar per l'administració, benefici i cobrament de les cises imposades en el vi, vinagre, i oli, per la paga del servei de vint i quatre milions, conforme a la última resolució de sa Majestat. .
Nota: Lloc i data del text: "Fecha en Madrid à ocho dias del mes de Octubre de mil y seiscientos y cinquenta y nueve años"
Nota: Reclams
Nota: Sign.: A5
Nota: Signatura autògrafa "Bartolomé de Legasa"
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Vinicultura ; Legislació ; 1659 ; Espanya ; Comerç22 p, 7.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2015-11-29   Favorit i Compartir