Don Phelipe por la Gracia de Dios, Rey de Castilla, de Leon ... A los de nuestro Consejo, Presidente, y Oydores de las nuestras Chanzillerias ... Sabed, que ante los de el nuestro Consejo de Hazienda en la Sala de Millones, Pleyto hà pendido, y tratado entre partes de la una la Ciudad de Sevilla, su Justicia Regimiento, y Vezinos ...
Espanya
Felip V, rei d'Espanya
Espanya. Monarca (1700-1746 : Felip V)

Publicació: [Sevilla : s.n., 1733]
Descripció: 39 p. ; 30 cm
Resum: "Real orden por la que se manda quedar y ejecutar en los despachos dados por el Consejo a favor de la villa de Osuna, y demás cosas contenidas en el Pleyto" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Reial Ordre per la qual s'ordena quedar i executar en els despatxos donats pel Consell a favor del poble d'Osuna, i altres coses de més contingudes en aquest Plet. .
Nota: Creu i caplletra xil. ornada
Nota: Lloc i data del text: "En la Ciudad de Sevilla, en quinze dias del mes de Diziembre de mil setezientos y treinta y tres años"
Nota: Postil·les i reclams
Nota: Sig.: A-H
Nota: Títol obtingut de les primeres línies del text
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Ramaderia ; Legislació ; 1733 ; Osuna (Andalusia) ; Vida social i costums39 p, 70.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2017-10-22   Favorit i Compartir