Don Carlos, por la gracia de Dios ... A vos el regente, y Ministros de nuestra Real Audiencia de Grados de la ciudad de sevilla, salud y gracia: sabed que à nombre de esta se hizo à el nuestro Consejo la Representacion, que dice asi...
Espanya
Carles III, 1716-1788 rei d'Espanya
Espanya. Monarca (1759-1788 : Carles III)

Publicació: [Sevilla : s.n., 1766]
Descripció: [4] p. ; 29 cm
Resum: "Real Orden dada a los pueblos de la jurisdicción de Sevilla para que en el temino de ocho días los colones o arrendadores de tierras nombren un diputado que en los 15 días siguientes informen del Acuerdo" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Reial Ordre donada als pobles de la jurisdicció de Sevilla perque en el termini de vuit dies els colons o arrendataris de terres nombrin un diputat que en els quinze dies següents informin de l'Acord. .
Nota: Còpia de l'original datat a "En Madrid, à veinte dias del mes de Septiembre año de mil setecientos sesenta y seis"
Nota: Lloc i data del text: "En Sevilla à once de Octubre del año de mil setecientos sesenta y seis"
Nota: Postil·les i reclams
Nota: Tít. obtingut de l'inici del text
Nota: Última p. signatura autògrafa
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Tinença de la terra ; 1766 ; Sevilla (Andalusia) ; Condicions econòmiques4 p, 6.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2017-10-22   Favorit i Compartir