Efecto del perfil en ácidos grasos de la ración sobre la cantidad y distribución de lípidos en el pollo de carne
Ferrini, Gabriele
Barroeta, Ana Cristina, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
García Manzanilla, Edgar, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
| Publicació: |
Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010 |
| Resum: |
Vegeu gfresum1de1. pdf. |
| Nota: |
Descripció del recurs: el 6 de setembre de 2010 |
| Nota: |
Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària, Departament de Ciència Animal i dels Aliments, 2009 |
| Nota: |
Bibliografia |
| Drets: |
Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.  |
| Llengua: |
Castellà |
| Document: |
Tesi doctoral |
| Matèria: |
Pollastres de carn ;
Nutrició ;
Metabolisme |
| ISBN: |
9788469320549 |
Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5711
163 p, 1.5 MB
|
7 p, 177.8 KB
|
El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca >
Tesis doctorals
Registre creat el 2010-10-13, darrera modificació el 2025-02-08