Caracterización morfológica, composición química y valor nutritivo de distintas variedades de garrofa (Ceratonia siliqua L.) cultivadas en España
Albanell Trullas, Elena
Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Plaixats i Boixadera, Josefina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals

Publicació: Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010
Nota: Descripció del recurs: el 13 d'octubre de 2010
Nota: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Veterinària, Departament de Patologia i Produccions Animals, 1990
Nota: Bibliografia
Drets: Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.
Llengua: Castellà
Document: Tesi doctoral
Matèria: Garrofes ; Espanya ; Composició química ; Valor nutritiu
ISBN: 9788469314753

Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5750


142 p, 2.9 MB

87 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Tesis doctorals

 Registre creat el 2010-11-08, darrera modificació el 2025-02-08



   Favorit i Compartir