Caracterización morfológica, composición química y valor nutritivo de distintas variedades de garrofa (Ceratonia siliqua L.) cultivadas en España
Albanell Trullas, Elena
Caja López, Gerardo, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Plaixats i Boixadera, Josefina, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Medicina i Cirurgia Animals
| Publicació: |
Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010 |
| Nota: |
Descripció del recurs: el 13 d'octubre de 2010 |
| Nota: |
Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Veterinària, Departament de Patologia i Produccions Animals, 1990 |
| Nota: |
Bibliografia |
| Drets: |
Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.  |
| Llengua: |
Castellà |
| Document: |
Tesi doctoral |
| Matèria: |
Garrofes ;
Espanya ;
Composició química ;
Valor nutritiu |
| ISBN: |
9788469314753 |
Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5750
142 p, 2.9 MB
|
87 p, 1.7 MB
|
El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca >
Tesis doctorals
Registre creat el 2010-11-08, darrera modificació el 2025-02-08