Materials multimèdia per a la docència del xinès
Casas-Tost, Helena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació)
Rovira-Esteva, Sara (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació)

Data: 2008
Resum: L'elaboració de materials adreçats a estudiants catalano i castellanoparlants per a l'aprenentatge del xinès es troba encara en una fase inicial a l'Estat espanyol, que mica en mica es va adreçant. La incorporació de les noves tecnologies està en una fase encara més embrionària, a causa de la situació general d'aquests estudis i les particularitats i dificultats que des del punt de vista tècnic presenta una llengua no alfabètica. En aquest context, volem presentar un conjunt d'activitats amb suport digital i multimèdia que hem creat i implementat al llarg del curs 2007-08, fent ús de programari lliure que permet treballar amb el xinès. Destacarem els avantatges i inconvenients d'aquests materials, des del punt de vista del professor i de l'estudiant. També analitzarem la resposta dels estudiants a la introducció de les noves tecnologies a les assignatures de llengua xinesa, resposta que posa de manifest la necessitat i l'encert d'incorporar aquest tipus de materials a les classes.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Comunicació de congrés ; recerca
Matèria: Didàctica del xinès ; Innovació docent ; Materials multimèdia
Publicat a: Jornades d'Innovació Docent de la UAB, 5es : 20089 p, 52.2 KB

6 p, 116.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Arts i humanitats > Grup de recerca en Traducció del xinès al català/castellà (TXICC)
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Arts i humanitats > TransMedia Catalonia
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions > Ponències i comunicacions de la UAB
Contribucions a jornades i congressos > Jornades d’Innovació Docent de la UAB

 Registre creat el 2011-02-04, darrera modificació el 2022-09-06   Favorit i Compartir