Data: |
2010 |
Resum: |
El objetivo de este trabajo es la caracterización de la tradición de la matanza del cerdo en Cataluña en su dimensión antropológica y de salud pública, así como la descripción de sus bases técnicas y de los cambios diacrónicos observados. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Castellà |
Col·lecció: |
Matança del porc |
Document: |
Article ; recerca ; Versió publicada |
Matèria: |
Matanza cerdo ;
Cataluña ;
Traditional pig slaughter ;
Catalonia ;
Matança porc ;
Porcs -- Catalunya ;
Animals -- Folclore |
Publicat a: |
Eurocarne, Núm. 189 (Setembre 2010) , p. 108-110, ISSN 1132-2675 |