La matanza del cerdo en Cataluña
Fàbregas i Comadran, Xavier
Llonch i Obiols, P.

Data: 2010
Resum: El objetivo de este trabajo es la caracterización de la tradición de la matanza del cerdo en Cataluña en su dimensión antropológica y de salud pública, así como la descripción de sus bases técnicas y de los cambios diacrónicos observados.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Matança del porc
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Matanza cerdo ; Cataluña ; Traditional pig slaughter ; Catalonia ; Matança porc ; Porcs -- Catalunya ; Animals -- Folclore
Publicat a: Eurocarne, Núm. 189 (Setembre 2010) , p. 108-110, ISSN 1132-2675



3 p, 274.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Matança del porc
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-03-30, darrera modificació el 2022-07-31



   Favorit i Compartir