Extracció del mapa de profunditat a partir d'una seqüència d'imatges
Valls Company, Sergi
Sánchez Albaladejo, Gemma, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 71 p.
Resum: Aquest projecte resol les fases inicials d'un altre projecte més gran que té com a objectiu la conversió automàtica de seqüències d'imatges a 3D. El projecte s'ha centrat en la reconstrucció calibrada de col·leccions d'imatges mitjançant la tècnica anomenada structure from motion. Aquesta tècnica forma part de l'àmbit de la visió per computador i s'utilitza per obtenir la posició i l'orientació de les diferents càmeres juntament amb una reconstrucció 3D de l'escena en forma de núvol de punts.
Resum: Este proyecto resuelve las fases iniciales de otro proyecto mayor que tiene como objetivo la conversión automática de secuencias de imágenes a 3D. El proyecto se ha centrado en la reconstrucción calibrada de colecciones de imágenes mediante la técnica llamada structure from motion. Esta técnica forma parte del ámbito de la visión por computador y se utiliza para obtener la posición y la orientación de las distintas cámaras juntamente con una reconstrucción 3D de la escena en forma de nube de puntos.
Resum: This project solves the previous stages of another bigger project which goal is the automatic conversion of image sequences into 3D. The project focuses on calibrated reconstruction of image collections using structure from motion computer vision technique. This technique allows us to recover the camera pose of all cameras together with a scene's sparse point cloud.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Visualització tridimensional (Informàtica) ; Visió per ordinador



71 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-01, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir