Virtualització de fires i ciutats
Bernabé Sánchez, Alejandro
Martí Godia, Enric, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 58 p.
Resum: El món del videojoc està en constant evolució. Les últimes tendències marquen que els jocs online són els més acceptats per gran part dels usuaris. Aquest projecte forma part d'un videojoc orientat tant a la part més lúdica dels videojocs (visió clàssica), com a les xarxes socials i els negocis, combinat tot en una mateixa plataforma. Tot això integrat en un videojoc executable des del navegador i sense necessitat de cap tipus d'instal·lació. S'han desenvolupat una sèrie de mòduls per a satisfer les necessitats i els requeriments d'aquesta plataforma.
Resum: El mundo de los videojuegos está en constante evolución. Las últimas tendencias marcan que los juegos online son los más aceptados por gran parte de los usuarios. Este proyecto forma parte de un videojuego orientado tanto a la parte más lúdica de los videojuegos (visión clásica), como a las redes sociales y a los negocios, combinado todo en una misma plataforma. Todo esto integrado en un videojuego ejecutable de navegador i sin necesidad de ningún tipo de instalación. Se ha desarrollado una serie de módulos para satisfacer las necesidades y los requisitos de esta plataforma.
Resum: The gaming world is in constant evolution. The last tendencies explain that online videogames are more accepted by users' community. This project is part of a videogame oriented both the lighter side of gamming (classic vision), as social networks and businesses, combined everything in the same platform. All of this embedded in a browser videogame with no installations. It has been developed some parts to satisfy the needs of the platform.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Videojocs ; Disseny



58 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir