Aplicació per a la creació de guies d'avaluació de competències als treballs de final d'estudis
Márquez Marín, Julio
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Aplicació per a la selecció de competències a avaluar en els TFE
Data: 2009
Descripció: 86 p.
Resum: Aquest projecte neix per facilitar l'ús de la "Guia per a l'avaluació de competències als treballs de final de grau i màster a les enginyeries" elaborada per un grup de professors de sis universitats públiques catalanes, de tres titulacions d'Enginyeria (Enginyeria Informàtica, Enginyeria de Telecomunicacions i Enginyeria Química). Per facilitar l'ús de la Guia s'ha implementat aquesta aplicació web que permet definir de forma senzilla i efectiva els procediments per a realitzar l'avaluació de competències en els Treballs de Fi de Grau (TFG) i de Fi de Màster (TFM).
Resum: Este proyecto nace para facilitar el uso de la "Guia per a l'avaluació de competències als treballs de final de grau i màster a les enginyeries" elaborada por un grupo de profesores de seis universidades públicas catalanas, de tres titulaciones de ingeniería (Ingeniería Informática, Ingeniería de Telecomunicaciones e Ingeniería Química). Para facilitar el uso de la Guía se ha implementado esta aplicación web que permite definir de forma sencilla y efectiva los procedimientos para realizar la evaluación de competencias en los trabajos de Final de Grado (TFG) y de Final de Máster (TFM).
Resum: This project was created to make the use of the document "Guia per a l'avaluació de competències als treballs de final de grau i màster a les enginyeries" easier. This document was developed by a group of teachers from six public universities in Catalonia that teach three different engineering degrees (Computing Engineering, Telecommunications Engineering and Chemical Engineering). To make the use of the Guide easier this web application allows the user to define simple and effective procedures for assessment of competence in the work of Final Grade (TFG) and the Final Master (TFM) was developed.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Pàgines web ; Desenvolupament ; Avaluació educativa ; Metodologia ; Processament de dades



86 p, 3.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir