Causas de decomiso en la inspección sanitaria de equinos
Fàbregas i Comadran, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2002
Descripció: 3 pag.
Resum: Los solípedos han sido considerados históricamente en España como una carne de recurso o de consumo menor, siendo por lo tanto una especie de abasto de limitada comercialización. Actualmente, la mayoría de equinos de abasto son potros de aptitud cárnica producidos en cebaderos, mediante alimentos concentrados y paja que son sacrificados principalmente en Catalunya y en C. Valenciana.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Inspecció veterinària d'escorxadors
Document: article ; Versió publicada
Matèria: Decomiso ; Inspección sanitaria ; Equinos ; Condemnation ; Health inspection ; Equine ; Comís ; Inspecció sanitària ; Equins ; Carn de cavall -- Inspecció ; Escorxadors
Publicat a: ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 703-705, ISSN 0212-2731



3 p, 23.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Inspecció veterinària d'escorxadors
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-04-08, darrera modificació el 2021-07-17



   Favorit i Compartir