Sistema encastat de monitorització d'informació múltiple : implementació per a vehicles
Flores Ortega, Antonio
Portaña Elettrico, Leonardo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 75 p.
Resum: Aquest projecte es centra en l'àmbit de l'automoció, i la seva finalitat es ampliar la informació que proporciona el fabricant d'un vehicle als usuaris. Un dels punts claus del sistema es que aquest quedi completament integrat, per tant, utilitza dispositius externs inclosos al vehicle com ara el display que anteriorment s'utilitzava per a mostrar informació del radiocasset, i una maneta amb dos botons utilitzada per al control del sistema. El sistema mostra diferents tipus d'informació com ara la velocitat instantània del vehicle, revolucions del motor, velocitat màxima, distància parcial recorreguda, hora i data. A més de mostrar informació, aquest es capaç d'emmagatzemar-la en un suport extraïble per a una posterior explotació a un ordinador convencional. El sistema no està pensat per a ser un projecte tancat, sinó que esta dissenyat per a ser ampliat en quant a funcionalitats, i per tant aquest projecte es considera una primera versió.
Resum: Este proyecto se centra en el ámbito de la automoción, y su finalidad es ampliar la información que proporciona el fabricante de un vehículo a los usuarios. Uno de los puntos clave del sistema es que quede completamente integrado, por tanto, utiliza dispositivos externos incluidos en el vehículo como son un display que anteriormente se utilizaba para mostrar información del radiocasete, i una maneta con dos botones para el control del sistema. El sistema muestra diferentes tipos de información como la velocidad instantánea del vehículo, revoluciones del motor, velocidad máxima, distancia parcial recorrida, hora y fecha. Además de mostrar información, éste es capaz de almacenarla en un soporte extraíble para su posterior explotación en un ordenador convencional. El sistema no está pensado para ser un proyecto cerrado, sino que está diseñado para ser ampliado en cuanto a funcionalidades, y por tanto este proyecto se considera una primera versión.
Resum: This project focuses on the automotive sector, and aims to extend the information provided by the manufacturer of a vehicle to users. One of the key points of the system is that is fully integrated, therefore, it uses external devices provided in the vehicle such as a display that was previously used to display information from the radio cassette, and a handle with two buttons to control the system. The system displays different types of information as the instantaneous speed, engine speed, maximum speed, partial distance traveled, time and date. In addition to displaying information, it is able to store it in a removable media for later use in a conventional computer. The system is not intended to be a final draft, but is designed to be expanded in terms of functionality, and therefore this project is considered a first version.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: bachelorThesis
Matèria: Automòbils ; Aparells i accessoris ; Automatització ; Innovacions tecnològiques

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/117519


75 p, 3.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2011-05-06, darrera modificació el 2021-07-15   Favorit i Compartir