El Arte en la Santa Iglesia Catedral de Tortosa : guía descriptiva
Mestre i Noè, Francesc, 1866-1940
Serveto, Antonio, il.
Neufville (Fundició tipogràfica)
Establecimiento tipogràfico de José L. Foguet y Sales

Publicació: Tortosa : Establecimiento tipogràfico de José L. Foguet y Sales, 1898
Descripció: 87 p. : il. ; 23 cm
Resum: Monografia de la Catedral de Tortosa que descriu l'edifici diferènciant l'interior, amb el claustre i els diversos espais del temple, de la part exterior. Obra il·lustrat amb fotografies d'algunes de les peces i zones descrites.
Resum: Monografía de la Catedral de Tortosa que describe el edificio diferenciando el interior, con el claustro y los diversos espacios del templo, y el exterior. Obra ilustrada con fotografías de algunas piezas y zonas descritas.
Resum: Monograph on the Cathedral of Tortosa that describes the building differentiating the inside, with the cloister and the various areas of the temple, from the outside. Volume illustrated with photographs of some of the parts described.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Reproducció electrònica. Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques, 2011. Reproducció de l'original de la Universitat Autònoma de Barcelona
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà
Document: Text ; Llibre ; Text
Matèria: Art i simbolisme cristià ; Tortosa (Catalunya) ; Catedral de Tortosa



90 p, 12.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2011-07-13, darrera modificació el 2023-06-03



   Favorit i Compartir