Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/74879
Exposición de "El Abanico en España" : catálogo-guía : Madrid, mayo - junio 1920 / por Joaquín Ezquerra del Bayo
Ezquerra del Bayo, Joaquín, 1863-1942
Sociedad Española de Amigos del Arte
Imprenta Blass y Cía. (Madrid, Madrid)

Publicació: Madrid : Imprenta Blass y Cía., 1920
Descripció: 112 p. ; 19 cm
Resum: Catàleg inventari de l’exposició El abanico en España, organitzada per la Sociedad Española de Amigos del Arte l’any 1920. Catàleg guia sense il·lustracions i de petit format, que s’oferia als visitants de la mostra. El text introductori escrit per Joaquín Ezquerra del Bayo (1863-1942) precedeix la relació de les peces amb el nom de l’expositor o propietari.
Resum: Catálogo inventario de la exposición El abanico en España, organizada por la Sociedad Española de Amigos del Arte en 1920. Catálogo guía sin ilustraciones y pequeño formato que se ofrecía a los visitantes de la muestra. El texto introductorio escrito por Joaquín Ezquerra del Bayo (1863-1942) precede la relación de las piezas con el nombre del expositor o propietario.
Resum: Inventory Catalogue of the exhibition El abanico en España, organized by the Sociedad Española de Amigos del Arte in 1920. Small guide catalog without illustrations offered to visitors. Introductory text by Joaquín Ezquerra del Bayo (1863-1942) preceding the list of exhibits with the name of the exhibitor or owner.
Nota: Catàleg de l'exposició
Nota: A portada: Sociedad Española de Amigos del Arte
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Reproducció electrònica. Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques, 2011. Reproducció de l'original de la Biblioteca del Museu Nacional d'Art de Catalunya
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; Text ; book
Matèria: Ventalls ; Exposicions ; Espanya

Exposición de El abanico en España: catálogo general ilustrado: https://ddd.uab.cat/record/74878


109 p, 15.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2011-07-21, darrera modificació el 2017-10-21



   Favorit i Compartir