Exposicion de códices miniados españoles : catálogo-guía
Artiñano y Galdácano, Pedro Miguel de, 1879-1934
Sociedad Española de Amigos del Arte
Artes Gráficas Mateu

Imprint: Madrid : [Imp. Mateus], 1924
Description: 43 p. ; 19 cm
Abstract: Catàleg inventari de la primera exposició dedicada als Códices miniados españoles organitzada per la Sociedad Española de Amigos del Arte l’any 1924. Catàleg guia sense il·lustracions i de petit format que s’oferia als visitants de la mostra. El text introductori de Pedro M. de Artiñano (1879-1934) precedeix la relació de les peces amb el nom de l’expositor o propietari.
Abstract: Catálogo inventario de la primera exposición dedicada a los Códices miniados españoles, organizada por la Sociedad Española de Amigos del Arte en 1924. Catálogo guía sin ilustraciones y pequeño formato que se ofrecía a los visitantes de la muestra. El texto introductorio escrito por Pedro M. de Artiñano (1879-1934) precede la relación de las piezas con el nombre del expositor o propietario.
Abstract: Inventory catalogue of the first exhibition devoted to Códices miniados españoles organized by the Sociedad Española de Amigos del Arte in 1924. Small guide catalogue without illustrations, offered to the visitors of the exhibition. Introductory text written by Pedro M. de Artiñano (1879-1934) preceding a fact sheet list with the name of the exhibitor /owner.
Note: A la portada: Sociedad Española de Amigos del Arte
Note: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Note: Complementa aquest catàleg el títol també digitalitzat: Exposición de códices miniados españoles : catálogo
Note: Reproducció electrònica. Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques, 2011. Reproducció de l'original de la Biblioteca del Centro de Ciencias Humanas y Sociales (CSIC)
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Castellà.
Document: Text ; Text ; book
Subject: Il·luminació de llibres i manuscrits medievals ; Exposicions ; Espanya ; Il·luminació de llibres i manuscrits espanyols ; Manuscrits espanyols ; Retrats en miniatura

Exposición de códices miniados españoles : catálogo: https://ddd.uab.cat/record/75024


46 p, 5.4 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Books and collections > Books

 Record created 2011-07-22, last modified 2018-06-24   Favorit i Compartir