Investigació en comunicació de masses a Suïssa
Beaud, Paul

Additional title: Investigación sobre comunicación de masas en Suiza
Additional title: Research into the mass media in Switzerland
Date: 1997
Abstract: A Suïssa els estudis sobre comunicació de masses s'han desenvolupat atenent les particularitats polítiques i socials del país. De fet, la recerca s'ha caracteritzat per la manca de connexió entre les diferents comunitats lingüístiques. Tot i amb això, actualment hom pot constatar la tendència vers la cohesió dels esforços, per bé que més per l'evolució del propi àmbit d'estudi a nivell internacional que no pas per la seva organització institucional a nivell intern.
Abstract: En Suiza, los estudios sobre comunicación de masas se han desarrollado atendiendo a la peculiaridad política y social del país. De hecho, la investigación se ha caracterizado en gran manera por la falta de conexión entre las iniciativas de las principales comunidades lingüísticas. Actualmente, no obstante, se constata una tendencia a cohesionar esfuerzos, más por la evolución del propio ámbito de estudio a nivel internacional que por su organización institucional a nivel interno.
Abstract: In Switzerland,mass media studies have developed in close contact with the special political and social characteristics of the country. In fact, research has largely been characterised by the lack of connection between the initiatives of its principal linguistic communities. There is now, however, a tendency towards concerted effort, more as a result of developments in these studies at the international level than as a result of institutional organisation at the national level.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Document: Article ; recerca ; article ; publishedVersion
Subject: Investigació sobre la comunicació de masses a Suïssa ; Context sociopolític ; Polítiques de comunicació ; Polítiques d'investigació ; Tendències ; Investigación sobre comunicación de masas en Suiza ; Contexto socio-político ; Políticas de comunicación ; Políticas de investigación ; Tendencias ; Research into the mass media in Switzerland ; Socio-political context ; Research policies ; Tendencies
Published in: Anàlisi : quaderns de comunicació i cultura, N. 21 (1997) , p. 265-274, ISSN 0211-2175

Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/Analisi/article/view/14976


10 p, 61.9 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > Anàlisi
Articles > Research articles

 Record created 2006-03-13, last modified 2020-03-09   Favorit i Compartir