Antonio Machado en el II Congreso de Intelectuales Antifascistas : faltándole el respeto a la divinidad
del Castillo Durán, Fernando (Universitat de Barcelona)

Data: 2011
Resum: Donada la trajectòria i imatge que habitualment es coneix de l'escriptor Antonio Machado, en aquest article es far incís en la seva participació al II Congreso de la Alianza de Intelectuales Antifascistas en un moment de maduresa abans de la fatalitat de la seva mort a l'exili.
Resum: Dada la trayectoria e imagen que habitualmente se conoce del escritor Antonio Machado, en este artículo se hará inciso en su participación en el II Congreso de la Alianza de Intelectuales Antifascistas en un momento de madurez antes de la fatalidad del exilio y muerte del poeta.
Resum: Beyond the history and image commonly known by the writer Antonio Machado, in this article lighthouse emphasis on their participation at the II Congress of the Alliance of Intellectual antifascists at a time of maturity before the inevitability of his death exile.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Antonio Machado ; Unión de Escritores y Artistas Revolucionarios de España ; Asociación de Amigos de la Unión Soviética ; Miguel de Unamuno ; Juan de Mairena
Publicat a: HMiC, Núm. 9 (2011) , p. 71-91, ISSN 1696-4403

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/HMiC/article/view/245030


21 p, 105.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-09-08, darrera modificació el 2023-01-09



   Favorit i Compartir