Reunió de dones europees en Matemàtiques
Pérez, Guillem (Centre de Recerca Matemàtica)

Títol variant: Reunión de mujeres europeas en Matemáticas
Data: 2011
Resum: El Centre de Recerca Matemàtica de la UAB (CRM) ha acollit la 15a reunió general de dones europees en Matemàtiques (European Women in Mathematics EWM), amb el suport de la Foundation Compositio Mathematica i el Ministerio de Educación. Aquestes conferències s'organitzen biennalment des de fa més 20 anys amb la intenció de donar suport a les joves dones matemàtiques. Aquesta última trobada ha comptat amb la presència de la professora Gina Rippon, de l'Aston University (Anglaterra), que ha ofert la conferència "Sex, Maths and the Brain".
Resum: El Centre de Recerca Matemàtica de la UAB (CRM) ha acogido la 15 a reunión general de mujeres europeas en Matemáticas (European Women in Mathematics EWM), con el apoyo de la Foundation compositio Mathematica y el Ministerio de Educación. Estas conferencias son organizadas bianualmente desde hace más 20 años con la intención de apoyar a las jóvenes mujeres matemáticas. Este último encuentro ha contado con la presencia de la profesora Gina Rippon, de la Aston University (Inglaterra), que ha ofrecido la conferencia "Sex, Maths and the Brain".
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2011, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 192.0 KB

Español
2 p, 166.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-11-24, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir