Cambios hemodinámicos en el postoperatorio de la cirugía endovascular de carótida : factores pronósticos.
Silva Gil, Lorena
Nadal Clanchet, Miriam de
Armengol Carrasco, Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia

Data: 2011
Descripció: 62 p.
Resum: L'angioplàstia carotídia és una alternativa terapèutica per al tractament de la malaltia arterial carotídia en pacients amb un risc quirúrgic elevat, més susceptibles de presentar inestabilitat hemodinàmica en el perioperatori i també de patir més complicacions derivades d'aquesta. L'objectiu principal d'aquest treball és valorar la incidència d'hipotensió (definida com a TAS & 90mmHg) i/o bradicàrdia (definida com a variació & 20% de la FC basal) en les primeres 12 hores postoperatòries de la cirurgia endovascular carotídia, i la seva relació amb variables clíniques o ecogràfiques preparatòries. L'objectiu secundari és valorar la incidència temporal d'aquestes complicacions, i el valor predictiu negatiu de l'absència d'hipotensió i bradicàrdia durant les primeres 6 hores de monitorització.
Resum: La angioplastia carotídea es una opción terapéutica para el tratamiento de la enfermedad arterial oclusiva carótidea en una población de alto riesgo quirúrgico con más propensión a presentar inestabilidad hemodinámica en el perioperatorio y a sufrir complicaciones derivadas de dicha inestabilidad. El objetivo principal del estudio es evaluar la incidencia de hipotensión (definida como TAS & 90 mmHg) y/o bradicardia (definida como variación & 20% de la FC basal) en las primeras 12 horas del postoperatorio de la cirugía endovascular carotídea y su relación con variables clínicas o ecográficas preoperatorias. Como objetivo secundario evaluamos la incidencia temporal de estas complicaciones y el valor predictivo negativo de la ausencia de hipotensión y bradicardia en las primeras 6 horas de monitorización.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà.
Col·lecció: Treballs de recerca de postgrau
Document: masterThesis
Matèria: Angioplàstia ; Artèries caròtides -- Cirurgia ; Oclusions arterials ; Hemodinàmica

Adreça alternativa: http://hdl.handle.net/2072/172942


62 p, 7.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2011-12-05, darrera modificació el 2017-10-21   Favorit i Compartir