Les motivacions del consumidor per implicar-se en l'electronic Word-of-Mouth a Facebook
Santo Serra, Deborah do Espírito (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)

Títol variant: Las imágenes de la ciencia
Títol variant: Science images
Data: 2011
Resum: Aquesta investigació busca aprofundir en aspectes específics de la transmissió informal de contingut comercial entre consumidors que passa a través de mitjans digitals i en xarxa, o electrònic Word-of-mouth (eWOM). L'estudi indica que, d'una manera general, la relació dels consumidors amb les marques a Facebook podria ser una relació d'intercanvi de beneficis en què les marques ofereixen identitat al consumidor que s'hi associa i el consumidor ofereix credibilitat a les marques entre els seus grups de pertinença.
Resum: Maó fue el escenario, el pasado mes de mayo, de la 6 a Escuela Europea de Primavera de Historia y Popularización de la Ciencia de Maó, dedicada este año a las representaciones visuales en la ciencia, tradicionalmente olvidadas por la historia de la ciencia. Organizada, entre otras entidades, por el Centro de Historia de la Ciencia de la UAB (CEHIC) contó, en esta ocasión, con la presencia de Daniela Bleichmar (de la Universidad del Sur de California), de Klaus Hentschel (de la Univesidad de Stuttgart) y de Nick Hopwood (de la Universidad de Cambridge) y constituyó un peldaño más para corregir este sesgo.
Resum: Mahon was the scenario this past month of May of the 6th European Spring School on History of Science and Popularization, this year devoted to the visual representations in science, an area traditionally forgotten by the history of science. Organised by the Centre d'Història de la Ciència de la UAB (CEHIC), in collaboration with other entities, this year's edition included the presence of Daniela Bleichmar (University of Southern California), Klaus Hentschel (Universität Stuttgart) and Nick Hopwood (University of Cambridge) and represented a step forward in correcting this bias.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2011, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 137.0 KB

Español
2 p, 116.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-09, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir