Ensenyament innovador
Monereo i Font, Carles 1957- (Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Psicologia Evolutiva i de l'Educació)

Títol variant: Enseñanza innovadora
Data: 2011
Resum: La col·laboració entre els professors de l'IES Cubelles i l'IES Manuel de Cabanyes i els alumnes de l'assignatura Estratègies d'aprenentatge de la Facultat de Psicologia de la UAB, dins del marc del projecte Aprenentatge Recíproc de Competències Professionals, permet una formació recíproca entre "pràctics" i "teòrics" de la psicologia de l'educació millorant les unitats didàctiques per estimular l'autoaprenentatge de l'alumnat en funció de les necessitats i conflictes reals de l'aula.
Resum: La colaboración entre los profesores de los centros IES Cubelles e IES Manuel de Cabanyes y los alumnos de la asignatura Estrategias de aprendizaje de la Facultad de Psicología de la UAB, en el marco del proyecto Aprendizaje Recíproco de Competencias Profesionales, permite una formación recíproca entre "prácticos" y "teóricos" de la psicología de la educación mejorando las unidades didácticas para estimular el autoaprendizaje del alumnado en función de las necesidades y conflictos reales del aula.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2011, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 144.7 KB

Español
2 p, 106.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-09, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir