Un gran pas cap als ordinadors amb alta capacitat d'emmagatzematge
Valenzuela, Sergio O (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia)

Títol variant: Un gran avance hacia los ordenadores con alta capacidad de almacenamiento
Data: 2011
Resum: Un grup d'investigadors del Centre d'Investigació en Nanociència i Nanotecnologia, CIN2 (ICN-CSIC), ubicat al Parc de Recerca UAB, han realitzat un important avenç en el camp de l'espintrònica, una tecnologia emergent que posseeix un enorme potencial en el camp de l'electrònica i l'emmagatzematge i transmissió de dades.
Resum: Un grupo de investigadores del Centro de Investigación en Nanociencia y Nanotecnología, CIN2 (ICN-CSIC), ubicado en el Parc de Recerca UAB, ha realizado un importante avance en el campo de la espintrónica, una tecnología emergente que posee un enorme potencial en el campo de la electrónica y en el almacenamiento y transmisión de datos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Gener 2011, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 141.9 KB

Español
2 p, 106.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-15, darrera modificació el 2023-02-06



   Favorit i Compartir