Connexió genètica entre ramats bovins aparellats amb munta natural
Tarrés Font, Joaquim (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Títol variant: Conexión genética entre rebaños bovinosapareados con monta natural
Data: 2010
Resum: L'encreuament entre ramats, per tal de millorar les característiques físiques del bestiar, ha de considerar els valors genètics que hi són implicats. L'efectivitat d'aquests encreuaments serà més gran quan més gran sigui la compatibilitat dels caràcters entre els ramats escollits. Per avaluar-ho, s'ha estudiat el grau de connexió entre ramats de bestiar boví de la "Bruna dels Pirineus", aparellats per munta natural.
Resum: El cruce entre rebaños, con el fin de mejorar las características físicas del ganado, ha de considerar los valores genéticos implicados. La efectividad de estos cruces será mayor cuando más grande sea la compatibilidad de los caracteres entre los rebaños escogidos. Para evaluarlo, se ha estudiado el grado de conexión entre rebaños de ganado vacuno de la "Bruna dels Pirineus".
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2010, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 141.1 KB

Español
3 p, 117.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-16, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir