Resultados de la artroplastia de cadera tras fracaso de la osteosíntesis en fracturas pertrocantéreas
Martínez Vellosillo, David
Cáceres Palou, Enrique
Hernández Ferrando, Lorenzo
Bru Pomer, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 43 p.
Resum: La osteosíntesis mediante tornillo dinámico de cadera (DHS) está ampliamente aceptada como tratamiento de las fracturas intertrocantéreas del fémur proximal. El fracaso de este tipo de osteosíntesis suele deberse a la protrusión superior del tornillo (cut out) produciéndose una alteración de la función articular y dolor en el miembro afecto. La extracción de la cabeza y el fragmento de cuello femoral y la sustitución por una artroplastia de cadera resulta un procedimiento de rescate que en pacientes mayores proporciona una deambulación precoz y mejoría de sus molestias.
Resum: La osteosíntesi amb el cargol dinàmic de maluc (DHS) està àmpliament acceptada com a tractament de les fractures intertrocantèriques de fèmur proximal. El fracàs d'aquest tipus d'osteosíntesi sol ser degut a la protrusió superior del cargol (cut out), produint-se una alteració de la funció articular i dolor en el membre afectat. L'extracció del cap femoral i del fragment del coll femoral, i la substitució per una pròstesi de maluc resulta un procediment de rescat que en alguns pacients majors proporciona una marxa precoç i millora les seves molèsties.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Artroplàstia ; Cirurgia ; Maluc



43 p, 5.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-01-20, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir