Les noies abusen més del telèfon mòbil que els nois
Chamarro Lusar, Andrés (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)

Títol variant: Las chicas abusan más del teléfono móvil que los chicos
Data: 2009
Resum: Investigadors del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació de la UAB i de Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL) han desenvolupat dos tests en espanyol per detectar l'addicció a Internet i al telèfon mòbil, a partir d'un estudi realitzat a 1. 900 estudiants de centres educatius catalans. La iniciativa ha servit per mostrar algunes tendències de l'ús d'aquestes tecnologies en la població juvenil: segons l'estudi, en l'ús addictiu d'Internet no hi ha diferències entre sexes, però les noies abusen més del mòbil que els nois. La utilització d'ambdues tecnologies es normalitza a mesura que augmenta l'edat.
Resum: Investigadores del Departamento de Psicología Básica, Evolutiva y de la Educación de la UAB y de Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL) han desarrollado dos tests en español para detectar la adicción a Internet y al teléfono móvil, a partir de un estudio realizado a 1. 900 estudiantes de centros educativos catalanes. La iniciativa ha servido para mostrar algunas tendencias del uso de estas tecnologías en la población juvenil: según el estudio, en el uso adictivo de Internet no hay diferencias entre sexos, pero las chicas abusan más del móvil que los chicos. La utilización de ambas tecnologías se normaliza a medida que aumenta la edad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2009, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 264.0 KB

Espñol
3 p, 117.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-20, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir