Noves troballes sobre diabetis tipus 2 a nivell cel·lular
Roher Armentia, Nerea (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)

Títol variant: Nuevos hallazgos sobre diabetes tipo 2 a nivel celular
Data: 2008
Resum: Els autors d'aquest treball van analitzar una proteïna present en el teixit muscular: el transportador de glucosa 4 o GLUT4, molt important en la regulació dels nivells de glucosa de la sang. Les conclusions de l'estudi permeten conèixer amb més profunditat els mecanismes cel·lulars implicats en el desenvolupament de la diabetis tipus 2.
Resum: Los autores de este trabajo analizaron una proteína presente en el tejido muscular: el transportador de glucosa 4 o GLUT4, de gran importancia en la regulación de los niveles de glucosa en la sangre. Las conclusiones del estudio permiten conocer con más profundidad los mecanismos celulares implicados en el desarrollo de la diabetes tipo 2.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2008, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 146.2 KB

Español
3 p, 115.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-23, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir