La isquèmia arterial no és responsable de l'amnèsia global transitòria
Toledo, Manuel (Centro Nacional de Microelectrónica)

Títol variant: La isquemia arterial no es responsable de la amnesia global transitoria
Data: 2008
Resum: L'amnèsia global transitòria (AGT) és una patologia de causa desconeguda, encara que aparentment benigna. La isquèmia cerebral ha estat assenyalada com la causa més probable. En aquest treball es va avaluar l'activitat cerebral en pacients que havien sofert AGT i les conclusions suggereixen que no hi ha evidències de mecanismes etiopatogènics similars entre els ictus isquèmics i les AGT més freqüents.
Resum: La amnesia global transitoria (AGT) es una patología de causa desconocida, aunque aparentemente benigna. La isquemia cerebral ha sido planteada como su causa más probable. En este trabajo se evaluó la actividad cerebral en pacientes que habían sufrido AGT y las conclusiones sugieren que no existen evidencias de mecanismos etiopatogénicos similares entre los ictus isquémicos y las AGT más frecuentes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2008, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 154.2 KB

Español
4 p, 208.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-24, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir