Influència de la intel·ligència emocional en el consum de tabac i cànnabis
Limonero García, Joaquim T. (Joaquim Timoteo) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Estrès i Salut - GIES

Títol variant: Influencia de la inteligencia emocional en el consumo de tabaco i cannabis
Data: 2007
Resum: Els darrers anys la intel·ligència emocional (IE) ha adquirit una considerable popularitat, tant a nivell social com professional. L'objectiu d'aquest estudi, realitzat amb alumnes de la llicenciatura de Psicologia de la UAB, va consistir en analitzar el possible paper que l'inteligencia emocional podría tenir en el consum del tabac o cannabis.
Resum: En los últimos años la inteligencia emocional (IE) ha adquirido una considerable popularidad, tanto a nivel social como profesional. El objetivo de este estudio, realizado con estudiantes de la licenciatura de Psicología de la UAB, consistió en analizar el posible papel que la inteligencia emocional podría tener en el consumo de tabaco o cannabis.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 291.0 KB

Español
3 p, 160.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-03-02, darrera modificació el 2023-11-16



   Favorit i Compartir