Nova espècie d'aranya a la Península Ibèrica
Barrientos Alfageme, José A. (José Antonio) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)

Títol variant: Nueva especie de araña en la Península Ibérica
Data: 2007
Resum: Investigadors del Grup de Recerca sobre Biodiversitat Animal de la UAB han descobert una nova espècie d'aranya, Malthonica oceanica Barrientos y Cardoso, 2007, localitzada a la part més occidental de la Península Ibèrica, a territori portuguès. En el seu treball han caracteritzat aquesta nova espècie, la seva distribució, el possible parentesc i la seva ubicació en l'esquema sistemàtic de les aranyes.
Resum: Investigadores del Grupo de Investigación sobre Biodiversidad Animal de la UAB han descubierto una nueva especie de araña, Malthonica oceanica Barrientos y Cardoso, 2007, localizada en la parte más occidental de la Península Ibérica, en territorio portugués. En su trabajo han caracterizado esta nueva especie, su distribución, el posible parentesco y su ubicación en el esquema sistemático de las arañas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, juliol 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 81.5 KB

Español
3 p, 154.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-19, darrera modificació el 2022-11-13



   Favorit i Compartir