Els infants i les seves necessitats d'atenció sanitària
Rajmil, Luis (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques)
Alonso Caballero, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pediatria, d'Obstetrícia i Ginecologia i de Medicina Preventiva)
Berra, Silvina (Catalunya. Agència d'Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques)

Títol variant: Los niños y sus necesidades de atenciónsanitaria
Data: 2007
Resum: Especialistes europeus en salut han dut a terme un estudi entre més de 2. 500 infants i adolescents per analitzar la relació que hi ha entre la valoració que fan aquests de la seva salut i la utilització dels serveis sanitaris. Els investigadors consideren que s'han de tenir més en compte les opinions dels nens si es pretén conèixer quines són les seves necessitats d'atenció mèdica.
Resum: Especialistas europeos en salud han llevado a cabo un estudio entremás de 2. 500 niños y adolescentes para analizar la relación que hayentre la valoración que hacen éstos de su salud y el uso de los serviciossanitarios. Los investigadores consideran que se han de tener más encuenta las opiniones de los niños si se pretende conocer cuáles son susnecesidades de atención médica.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, juny 2007, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 146.9 KB

Español
3 p, 154.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-20, darrera modificació el 2024-02-29



   Favorit i Compartir