El CeRPTA de la UAB elabora un nou pa sense gluten
Normahomed, Israte (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Títol variant: El CeRPTA de la UAB elabora un nuevo pan sin gluten
Títol variant: CeRPTA develops new gluten-free bread
Data: 2006
Resum: Investigadors del Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA) de la UAB han desenvolupat, per primer cop, un pa amb un 0% de gluten que supera amb escreix la qualitat dels productes actuals per a celíacs. El producte ha obtingut un 100% d'èxit a les proves realitzades. El resultat incrementa el valor nutricional del producte, augmenta la seva vida útil i li confereix una textura similar al pa tradicional.
Resum: Investigadores del Centro Especial de Investigación Planta de Tecnología de los Alimentos (CeRPTA) de la UAB han desarrollado por primera vez un pan con un 0% de gluten que supera con creces la calidad de los productos actuales para celíacos. El producto ha obtenido un 100% de éxito en las pruebas realizadas. El resultado incrementa el valor nutricional del producto, aumenta su vida útil y le confiere una textura similar al pan tradicional.
Resum: Researchers at the Special Centre for Plant Food Technology Research (CeRPTA) at the UAB have developed for the first time, bread with 0% gluten which is greatly superior in quality to the current products available to celiacs. The product has been100% successful in trials carried out. The result increases the nutritional value of the product, increases shelf life and gives a texture similar to traditional bread.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, desembre 2006, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 71.7 KB

Español
2 p, 128.6 KB

English
2 p, 130.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-30, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir