visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Articles > Articles publicats > El CeRPTA de la UAB elabora un nou pa sense gluten |
Títol variant: | El CeRPTA de la UAB elabora un nuevo pan sin gluten |
Títol variant: | CeRPTA develops new gluten-free bread |
Data: | 2006 |
Resum: | Investigadors del Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA) de la UAB han desenvolupat, per primer cop, un pa amb un 0% de gluten que supera amb escreix la qualitat dels productes actuals per a celíacs. El producte ha obtingut un 100% d'èxit a les proves realitzades. El resultat incrementa el valor nutricional del producte, augmenta la seva vida útil i li confereix una textura similar al pa tradicional. |
Resum: | Investigadores del Centro Especial de Investigación Planta de Tecnología de los Alimentos (CeRPTA) de la UAB han desarrollado por primera vez un pan con un 0% de gluten que supera con creces la calidad de los productos actuales para celíacos. El producto ha obtenido un 100% de éxito en las pruebas realizadas. El resultado incrementa el valor nutricional del producto, aumenta su vida útil y le confiere una textura similar al pan tradicional. |
Resum: | Researchers at the Special Centre for Plant Food Technology Research (CeRPTA) at the UAB have developed for the first time, bread with 0% gluten which is greatly superior in quality to the current products available to celiacs. The product has been100% successful in trials carried out. The result increases the nutritional value of the product, increases shelf life and gives a texture similar to traditional bread. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català, Castellà i Anglès |
Document: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Publicat a: | UAB divulga, desembre 2006, p. 1-2, ISSN 2014-6388 |
Català 2 p, 71.7 KB |
Español 2 p, 128.6 KB |
English 2 p, 130.0 KB |