Implicación Pronóstica de la Disfunción Miocárdica Asociada a la Sepsis
Cano Hernández, Silvia
Sabriá-Leal, M., , (Miquel) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Mesalles i Sanjuan, Eduard, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 96 p.
Resum: La sepsis es la patologia mes freqüent que es presenta en els malalts ingressats a les nostres unitats de medicina intensiva. Un alt percentatge dels malalts que ingressen per xoc sèptic presenten disfunció miocárdica associada a la sepsis. L'objectiu d'aquest treball es avaluar les característiques d'aquests malalts en el nostre medi, així com els possibles factors predisponents, si la disfunció miocárdica associada a la sepsis augmenta la mortalitat en aquests malalts o l'estança mitja a la nostra unitat. Per tot això es realitza una primera part de recerca bibliográfica que introdueix als nostres resultats i la discussió dels mateixos.
Resum: La sepsis es la patología más frecuente que presentan los pacientes ingresados en nuestras unidades de cuidados intensivos. Un alto porcentaje de pacientes que ingresan por shock séptico presentan disfunción miocárdica asociada a la sepsis. El objetivo de este trabajo es evaluar las características de estos pacientes en nuestro medio así como los posibles factores predisponentes, si la disfunción miocárdica asociada a la sépsis aumenta la mortalidad en estos enfermos y la estancia en nuestra unidad. Para esto se ha realizado una primera parte de búsqueda bibliográfica que introduce a nuestros resultados y la discusión de los mismos.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Miocardi-Malalties, Septicèmia96 p, 2.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2023-03-20   Favorit i Compartir