Eticket : gestió d'esdeveniments i venda d'entrades online
Petri Castro, Mikel
Soler Ruiz, Vicenç
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 58 p.
Resum: Avui dia, la gestió d'esdeveniments online i la seva promoció és un mercat creixent gràcies a l'evolució de la web 2. 0 i a les xarxes socials. Ticketmaster és el referent, tot i així, no existeix una oferta clara per gestionar la venda d'entrades d'esdeveniments d'una mida petita o mitjana i que aprofiti les xarxes socials i la integració d'aplicacions que aquestes proporcionen. L'objectiu és realitzar una aplicació web on els usuaris (propis o de Facebook) puguin crear esdeveniments, publicar-los i promocionar-los a les xarxes socials, així com gestionar les tasques i característiques relacionades com la venda d'entrades i la llista de convidats.
Resum: Hoy en día, la gestión de eventos online y su promoción es un mercado creciente gracias a la evolución de la web 2. 0 y a las redes sociales. Ticketmaster es el referente, sin embargo, no existe una oferta clara para gestionar la venta de entradas de eventos de un tamaño pequeño o mediano, que aproveche las redes sociales y la integración de aplicaciones que éstas proporcionan. El objetivo es realizar una aplicación web donde los usuarios (propios o de Facebook) puedan crear eventos, publicarlos y promocionarlos en las redes sociales, así como gestionar las tareas y características relacionadas como la venta de entradas y la lista de invitados.
Resum: Today, online event management and promotion is a growing market thanks to the evolution of Web 2. 0 and to social networks. Ticketmaster is the reference, however, there is not a clear bid to manage the sale of tickets for small or medium size events and take advantage of social networks and the applications integration that these ones provide. The goal is to make a web application where users (own or Facebook ones) can create events, post and promote them in social networks, and also manage related tasks and features such as ticketing and guest list.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Reserves, Sistemes de ; Processament de dades ; Xarxes socials en línia58 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-16, darrera modificació el 2022-07-10   Favorit i Compartir