Viatge en el temps per fer front al canvi climàtic
Rull, Valentí (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)

Títol variant: Viaje en el tiempo para afrontar el cambio climático
Data: 2006
Resum: Investigadors de la UAB col·laboren en un projecte internacional que reconstrueix l'historia del clima del nostre planeta. El laboratori d'aquests científics: Els Andes, a més de 4. 000 metres d'alçada; els seus arxius : els sediments de les llacunes, situades a la mateixa altitud. Examinar a la natura el registre sistemàtic del clima, al llarg dels darrers 20. 000 anys, podrà ajudar-nos a predir possibles efectes del canvi climàtic.
Resum: Investigadores de la UAB colaboran en un proyecto internacional que reconstruye la historia del clima de nuestro planeta. El laboratorio de estos científicos: Los Andes, a más de 4. 000 m de altura; sus archivos: los sedimentos de las lagunas, situadas a la misma altitud. Examinar en la naturaleza el registro sistemático del clima, durante los últimos 20. 000 años, podrá ayudarnos a predecir posibles efectos del cambio climático.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, març 2006, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 123.1 KB

Español
3 p, 151.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-29, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir