Dictadura franquista i transició democràtica [100509]
Espuny Tomás, María Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Data: 2012-13
Resum: L'assignatura proporciona els coneixements teòrics relatius a la construcció del sistema polític, jurídic i social de l'Espanya durant la Dictadura franquista i la Transició democràtica. Els objectius de l'assignatura, per tant, són: 1) Tenir coneixements teòrics de l'etapa corresponent a la Dictadura franquista i comprendre l'anàlisi dels fets històrics. 2) Conèixer les realitats passades com a mètodes d'investigació crítics. 3) Comprendre els conceptes jurídics així com les institucions creades en el marc de cadascuna de les etapes històriques objecte d'estudi. 4) Demostrar l'adquisició de coneixements teòrics a través de la reflexió escrita i oral.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Relacions laborals [2500258]
Pla d'estudis: Grau en Relacions Laborals [806]
Document: Objecte d'aprenentatge



4 p, 13.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2012-06-25, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir